Nisan Ayına Özel Kampanya!

Sanal Adres

sanal-adres

Özellikle fiziki bir ofise ihtiyaç duymadan çalışabilen meslek grupları, yalnızca şirket kuruluşları için yasal bir adrese ihtiyaç duyar. Ülkemizde ticari faaliyetlerde bulunabilmek için bu adresin vergi dairesine bildirilmesi zorunludur. Hiç kullanılmayacak bir ofise kaynak ayırmak yerine bu çalışanlar için akıllı bir çözüm var: sanal ofisler.

Sanal ofis, günümüzde giderek geleneksel ofislerin yerine geçen ve freelance çalışanlar, girişimciler, danışmanlar gibi meslek grupları tarafından tercih edilen bir çalışma sistemidir. Özellikle şirket kuruluşunda tercih edilen sanal ofisler sağladıkları yasal adresle kurulumda kullanıcılarına yardımcı olur.

Sanal Adres Nedir?

Sanal adres, vergi dairesine bildirebileceğiniz ve tamamen yasal olan adrestir. Şirket kuruluşunuzu ya da adres değişikliklerinizi bu adreslerle yapabilirsiniz.

Sanal adreslerin bu kadar yaygınlaşmasının önemli nedenlerinden biri maliyetten tasarruf etme isteğidir. Herhangi bir alanda ticari faaliyet göstermek isteyenlerin şirket kurmaları ve bu şirket adresini de vergi dairesine bildirmesi zorunludur. Freelancerlar ve girişimciler gibi günün büyük kısmını ofis dışında çalışarak geçirenler için bu durum kaynakların israf edilmesi anlamına gelir. Yalnızca şirket adresi gösterebilmek için açılan ve çok fazla kullanılmayan ofisler yerine sanal adres edinmek tasarruf etmeyi sağlar.

Sanal Adresi Kimler Kullanabilir?

Gün içinde çalışırken fiziki bir ofise ihtiyaç duymayan çalışanlar, özellikle şirket kuruluşları için sanal adresi tercih edebilir. Freelance çalışanlar, girişimciler, avukatlar, danışmanlar, eğitmenler, proje bazlı çalışanlar, mühendisler, grafik tasarımcılar, yazılımcılar başta olmak üzere pek çok meslek grubu sanal adresle şirketlerini kurabilir.

Sanal Adresin Avantajları Nelerdir?

Şirketinizi kurmak için sanal adresten yararlanmak istiyorsanız bu hizmeti veren sanal ofislerle çalışmanız gerekir. Sanal ofis firmaları, sanal adresle birlikte ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri profesyonel ekiplerle verir.

Sanal ofisler size şirket kartvizitiniz ve vergi levhanızda yazacak yasal ve prestijli bir şirket adresi sunar. Özellikle yeni kurulan şirketlerin işlerini hızla geliştirebilmeleri için itibar ve müşteri kazanması gerekir. Bu itibarı kazanmanın en kolay yollarından biri de iş dünyasının merkezlerinden biri olarak görülen prestijli bir iş adresidir.

Sanal ofis firmaları sanal adresle birlikte kargo karşılama, resepsiyon, çağrı merkezi ve toplantı odası kullanımı gibi hizmetler de verir. Gün içinde ofis kullanmıyor olsanız bile gelen evraklarınızın karşılanması ve çağrılarınızın anında yanıtlanması kurumsal kimliğinizi güçlendirecektir.

Sanal ofis ve ortak ofis avantajları ile şirketinizi kısa sürede istediğiniz noktaya getirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir