Nisan Ayına Özel Kampanya!

Start-up’ınız için Neden Sanal Ofis Kullanmalısınız

Neden Sanal Ofis Kullanmalısınız

Sanal ofisler, start-up’lar arasında gün geçtikçe popülerlik kazanmaktadır. Bu sanal ofislerin temel görevi; yasal adres, posta hizmeti, sanal resepsiyonist ve müşteri hizmetleri sağlamaktır. Bu ofis sistemlerinde, fiziksel bir ofisiniz olmadan ihtiyacınız olan tüm hizmetler size sunulduğu için şirketinizin varlığını sürdürmesine yardımcı olacaklardır. Bununla birlikte, müşterilere sağlanan birçok paket çeşitleri vardır. Bazı paketler, yalnızca bir adres ve posta hizmeti veren  ‘adrese yönelik’ paketlerdir; öte yandan, tamamen dış kaynaklı paketler de mevcuttur. Bunlar çağrı hizmeti, pazarlama ve muhasebe gibi hizmetleri de içeren sanal ofis paketleridir.

Maliyet Etkili Büyüme
Sanal ofisler kurumsal bir imaj yaratmanızda size yardımcı olur. Sektörünüzde güvenilir şekilde ilerlemenize ve işinizi büyütmenize yardımcı olacaktır. Sanal ofis çözümü, maliyetleri düşürmenize olanak sağlarken, işinizi büyütmek için bütçenizi farklı kanallara aktarmanızı sağlayacaktır.

Marka İmajı Yaratmak
İster yeni kurulan şirketler olsun ister uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteren bir firma olsun, bir marka oluşturmak, büyümenin ayrılmaz bir parçasıdır. Pazarda kredibilite yaratmak  evden işleyen bir start-up için biraz zor ve sıkıcı olabilir. Bu durumda, sanal ofis seçmek, şehrin prestijli bölgelerinde bulunan bir ofis adresinizin olması nedeniyle muazzam bir şekilde işinize katkı sağlayacaktır.

Müşteri İlişkilerini Geliştirmek
Bir girişimci, kendi başına her şeyi yapmayı tercih edebilir; ancak iş bölümünün gerekli olduğu bir nokta elbette ki gelecektir. Sanal bir ofisten yararlanma, müşteri hizmetlerinizi geliştirmede size yardımcı olabilir. Siz bu sayeyle, işin diğer yönlerine odaklanırken, müşterilerinizle olan tüm iletişimizi profesyonel bir hizmet sağlayıcıya bırakabilirsiniz.

Zamandan Tasarruf Sağlar
Bir girişimcinin üstesinden gelmek zorunda olduğu birçok idari görev vardır ve çoğunlukla sıradan ve basit olarak birkaç farklı noktaya ayrılabilir. Bu gibi işler sanal ofis hizmeti sağlayan bir paylaşımlı ofis alanına yaptırılırsa daha kolay olur. Bu, daha önemli olan görevlere daha da kanalize olabilmeniz için zaman kazandıracaktır.

İş Verimliliğine Yardımcı Olur
Bir dizi sorumluluk sanal ofis sağlayıcısına teslim edildiğinde, işler daha az dağınık ve daha organize olur. Sanal ofis, aramaları ve e-postalarınızı düzenlemeye eğilim gösterir ve bu da sonunda tüm işlerinizi düzenler. Bu sizi kaotik bir duruma düşürmemekte ve işin verimliliğini arttırmaktadır.
Kendi girişiminizi başlatmaya karar verirken, sanal ofis çözümünü düşünün ve herhangi bir şey yapmadan önce ister istemez yapıp yapmadığınızı analiz edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir