Nisan Ayına Özel Kampanya!

Paylaşımlı Ofis Alanı Kiralamanın Avantajları

Paylaşımlı Ofis Alanı Kiralamanın Avantajları

Yeni bir start-up kendilerine daha üst noktalara taşıyabilecek tüm yeniliklerler yakından ilgilidir. Karlılık ve iş dünyasında görünebilirlik elde etmek için tüm var olan potansiyelleri kullanmak ve kaynaklarını olabildiğince verimli kullanmak durumundadırlar. Coworking space olarak bilinen paylaşımlı ofis alanları faydalarından dolayı bugünlerde çok popüler hale geldi. Bu tarz ofislerin faydalarının yanı sıra yeni fırsatlar ve gelecekteki çalışmalarınıza katkı sağlayan yapısı ile birçok sektör için vazgeçilmez haline dönüşmüşlerdir.

Bu tarz hizmet veren işletmelerin faydalarından birkaçı;

Hazır Ofis – Bu hazır ofis çözümleri, size kullanıma hazır, mobilyalı ve çeşitli hizmetlerin beraberinde verileceği ofis alanları sunar. Çağrı hizmeti ve posta hizmetleri de sağlayan bu hazır ofisler, sizin bunlar için tutacağınız eleman masrafını da ortadan kaldırıp maaliyet planınızı daha verimli halde kullanmanıza olanak sağlarken, harcamalarınızı minimuma indirir.

Sanal Ofis-  Yine aynı paylaşımlı ofis alanlarının vermiş olduğu sanal ofislerin sırrı ise, sizi sadece yapmanız gereken işe odaklamaları. Şirketinize gelen çağrıların ve postaların karşılanacağı bir sanal ofis paketi ile tüm ihtiyacınız olan çözümlere kavuşabilir ve sadece işinizi yürütmenize olanak sağlayan çözümler üretir.

Network –  Network oluşrutmanızın en güzel yöntemlerinden biri de, hali hazırda kendi topluluğunu yaratmış bir paylaşımlı ofis alanında çalışmaya başlamanız. Bunu deneyimlemeye başlamak için oranın kiracısı olmasına da gerek duymazsanız üstelik. Günlük çalışma alanları kiralayan bu ofislerde, bir gününüzü geçirmeniz oranın atmosferi ile ilgili size detaylı bilgi verecektir. Paylaşımlı ofislerd yapılan etkinliklere dahil olmanız da iş ağınızı genişletmenize oldukça yardımcı olacaktır. Bu etkinlikleri meet.com’dan takip edebilirsiniz.

İstanbul’un iş merkezi, Levent’te hizmet veren Levent Ofis’in size sunmuş olduğu ofis hizmetleri ile işinizi, diğer şirketlerin yoğun olduğu bölgede kurabilir; Levent Ofis Teknoloji markasıyla yazılım ve dijital çözümler sunan Levent Ofis’in size en uygun teknoloji çözümüyle işinizi büyütebilirsiniz. Detayları için Levent Ofis ve Levent Ofis Teknoloji’yi ziyaret etmeyi unutmayın!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir