Nisan Ayına Özel Kampanya!

Sanal Ofis Kullanıcıları Kimlerdir?

Sanal Ofis Kullanıcıları Kimlerdir

Sanal ofis hizmeti fiziksel bir ofis alanı sağlamadan, belli bir ücret karşılığında iletişim ve adres hizmetleri sunmaktadır.  Sunulan hizmet, iş merkezleri veya yönetici dairelerinden farklı olarak profesyonel canlı iletişimi içermektedir. Böylelikle sanal ofis fikri teknolojik yenilik ve bilgi çağının birleşmesiyle ortaya çıkarak, kiralama işleminin pek çok iş modeline esneklik sağlamasıyla yaygınlaşmıştır. Levent Ofis, sanal ofis konsepti ile özellikle freelance çalışanlar ve girişimciler için mevcut çalışma tarzlarına uygun çözümler sunarken, sektörde sanal ofis ve hazır ofis talepleri günden güne artış göstermektedir.

Sanal ofisi kimler kullanır? Sanal ofisi kiralayan müşterilerimiz ile ilgili herhangi bir sektör kısıtlaması bulunmamaktadır. Avukattan doktora, inşaat sektöründen tercüme bürolarına kadar isteyen herkes kullanmaktadır. Sadece girişimci olması, frelance çalışması ve bir ofiste sabit olarak kalmaması yeterlidir. En çok talep gören sektörlerden birisi home ofis  çalışanlarıdır. İşlerini bir ofise ihtiyaç duymadan evden çalışma ile halledebilen ve tek ihtiyaçları bilgisayar ve internet olanlar için büyük fırsat olmaktadır.

Böylece işlerinizi daha verimli ve maliyetsiz bir şekilde halletmiş olursunuz. Başka bir sektör ise tüm satışlarını internetten gerçekteştiren şirketlerdir. Satış yapacakları ürünleri yayınlayacak ve müşterileri ile daha kolay iletişime geçebilecekleri bir  e-ticaret sitesi kurarak, internetten satışa devam edenler için sanal ofisler yeni teknolojide büyük önem arz etmektedir. İşlerini ofiste masa başında değil, sahada çalışarak satışlarını  yüz yüze gerçekleştiren saha çalışanları için bir ofis kiralamak ekstra maliyetlere yol açacaktır. Fakat kiralık ofisleri kullanarak hem bu maliyetlerden kaçınmış, hem de daha üretken bir çalışma disiplini ile kazanacağınız paraları doğru yatırımlar yaparak değerlendirmiş olursunuz.

Yaşam koçları ise danışanlarının özel ve mesleki yaşamlarında hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak üzere çalışmalar yapıp, sahip oldukları beceri, yetenek ve yaratıcılığı geliştirmek için destek olmaktadır. Bunun için fiziksel bir ofise ihtiyaç duymadan işlerini freelance  gerçekleştirebildikleri için sanal ofisleri tercih etmektedirler. Ya da bir mühendis için ofis kirası, stopaj, elektrik, su, ısınma, internet ve telefon masrafları ve daha birçok harcamada bulunmadan sanal ofis kiralayarak tüm masraflardan kurtulmuş, belki de pazarlama ve reklam bütçenize harcayacağınız paranın çoğunu ofise vermemiş olursunuz. Farklı illerde firması olup, merkezi İstanbulda olması isteyenler için daha prestijli ve yasal bir adrese ihtiyaç duyan herkes sanal ofis kullanıcısı olabilir.

Sanal ofis kullanıcıları ev ve işi harmanlayarak her ikisinde de etkinlik kazanmak için prestijli bir yerde şirket kurmak isterler. Böylece sanal ofis kullanıcısı olarak ofis masraflarınız düşerken, profesyonel imajınız korunur. Hem bir sanal ofis kullanıcısı olduğunuzda çevresel etkileri ve günlük işe gidip gelmenin negatifliğini kolaylıkla azaltabilir, hem de uzun vadeli taahhütler olmadan düşük maliyetle sektörde daha hızlı genişleme imkanı sağlarsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir