Nisan Ayına Özel Kampanya!

Yılbaşı İçin Geri Sayım

Yılbaşı İçin Geri Sayım

Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde, yılbaşı hazırlıkları hızlanıyor. Herkes yeni yıldan bir şeyler bekliyor. Bunun için dilekler dileniyor, bir takım farklı geleneklerle her şeyin bir önceki yıldan daha güzel olması, sonuna gelen koca bir yılın acısı tatlısıyla geride bırakılıp, yeni bir yıla ‘merhaba’ diyerek keyifli bir eski yılın son gecesini geçirme temennisinde bulunuluyor.

Keyifli bir yılbaşı için kimimiz ailelerimizle birilikte televizyonda eğlence programları izleyerek, kimimiz yaşadığı şehirde eğlence programlarına giderek, bazılarımız yurtiçinde seyahat etmek suretiyle sanatçılı etkinliklere katılarak, kimimiz ise bu kutlamalarını yurtdışındaki çeşitli şehirlere giderek geçirmek ister. Ya da yılbaşı gecesi fazla kalabalıktan ve yoğunluktan hoşlanmayanlar, evde kendi isteklerine göre eğlenceli bir PTT (pajama-terlik-televizyon) partisi hazırlayabilirler!
Yeni yıl için geri sayım başlamışken  kutlama planları da konuşulmaya devam ediyor. Peki  yılbaşı akşamı siz ne yapacaksınız? Sokak partisi mi? Ev partisi mi? Ya da en samimisi  ofıs partisi mi? Bir an önce karar verip, buna göre nereye hangi kıyafet ile gideceğinize karar verin!

Ortak yaşam ve çalışma alanı; coworking spacelerde çok hızlı yayılan topluluk kavramıyla birlikte şahane partilerle yeni yıla merhaba demeye hazırlanıyor. Sanal ofis hizmeti veren bu paylaşımlı ofisler, sektörünüzüdeki ve sektör dışındaki bir çok insanı verdiği bu hizmetle bünyesinde barındırmayı başarabiliyor. Tüm müşterilerin davetli olacağı bir ofis partisi ile insanların birbiriyle tanışma fırsatı, müşterilerinin birbiriyle kaynaşması, böylece ofiste vakit geçirmeleri ve hatta yeni bir ortaklıkla sonuçlanan bir organizasyon olabilir.

Kendinize uygun ekip arkadaşınızı ya da ortağınızı bu tarz alanlarda çalışarak bulmak da mümkün olabilir. İş hayatının değişik alanlarından değişik işler yapan ya da networkü çok daha geniş insanlarla tanışma, ve onların yaptığı işler hakkında sohbet etme fırsatı bulabileceğiniz bu partiler, hem sizi işten biraz olsun uzaklaştıracak hem de bu süreçte sizi teşvik edecek bu tarz değişiklikler performansınızı da arttırmanıza yardımcı olacaktır. 2017’de enerjisi daha yüksek çalışanlarla daha güzel işlere yönelerek, yılbaşı programı için LevetOfis’te yaptığımız yılbaşı konsepti havasına bürünerek, küçük dokunuşlarla yüksek enerji sağlanabilir.

Orta boy birkaç yılbaşı ağacı ile o ruhu fazlasıyla yakalayıp, çalışma masalarınızdaki küçük yılbaşı süsleriyle birlikte havanızı değiştirebilir ve ofisinizi renkli ışıklarla süsleyebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza küçük yılbaşı hediyeleri alarak, düşük maliyetlerle yüksek enerjiye ulaşılabilir. Ufak bir ofis ve çalışan grubu olan yerler bu konuda daha şanslıdır. Daha bireysel kararlar alıp isteğinize bağlı olarak süslemeleri tamamlayabilirsiniz. Böylelikle müşterilerinize daha samimi ve içten bir ortam yaratmış olursunuz.

Dünya için umutlu, bereketli, 2016 da yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz. Herkese,  Levent Ofis ailesi olarak iyi seneler dileriz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir