Nisan Ayına Özel Kampanya!

Sanal Ofis Sözleşmesi

sanal-ofis-sozlesmesi

Her yıl sayıları artan ve giderek daha fazla freelance çalışan ve girişimcinin tercih ettiği sanal ofisler en çok da maliyetten tasarruf etmenize yardımcı olur. Özellikle İstanbul gibi prestijli lokasyonlarda kiraların oldukça yüksek olduğu günümüzde sanal ofis kullanmak kısıtlı kaynakların farklı alanlara aktarılmasına yardımcı olur.

Sanal ofisler ve firmaların sunduğu hizmetlerden yararlanabilmek içinse sanal ofis sözleşmesi yapmak gerekir. Sözleşme içinde firmaların verdiği hizmetler ve sanal ofis kullanıcılarının bu hizmetlerden ne ölçüde yararlanabileceği belirtilir.

Sanal Ofis Sözleşmesiyle Yararlanabileceğiniz Hizmetler

İster aylık isterseniz de yıllık yapabileceğiniz sözleşmelerde alabileceğiniz tüm hizmetler belirtilir. Sanal ofis firmaları kullanıcıları için genellikle farklı paketler hazırlar. Çeşitli hizmetlerden oluşan bu paketlerin hem içerikleri hem de fiyatları farklıdır. Bu nedenle, seçilen pakete ve yararlanılmak istenen hizmete göre kira sözleşmeleri de değişiklik gösterir.

Yasal adres, prestijli bir lokasyon ve posta servisi genellikle standart paketlerde verilen hizmetlerdir. Şirket kuruluşunu sanal ofis adresiyle yapanlar ya da halihazırda var olan şirket adreslerini ofis adresi olarak değiştirenler yasal tebligat adresi olarak sanal ofis adresini kullanabilir. Bu adresler, genel olarak iş dünyasının yoğunlaştığı prestijli noktalarda bulunur. Sanal ofis firmaları, itibarın şirketler için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak en prestijli lokasyonlarda faaliyet gösterir.

Kargo hizmeti ise sanal ofis firmaları tarafından verilen ve kullanıcıların şirketleri adına gelen tüm resmi ve özel kargoların teslim alınmasını içerir. Kargolar teslim alındıktan sonra isteğe bağlı olarak sanal ofis kullanıcılarına bilgi verilir.

Çağrı merkezi ve toplantı odası kullanımı gibi hizmetler genellikle firmalar tarafından farklı paketlere dahil edilir ya da bu hizmetler için ekstra ücret talep edilir. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyenler sanal ofis sözleşmesinde hizmet türü ve fiyat bilgilerinin yazdığından emin olmalıdır.

Profesyonel ekiplerle çalışan sanal ofis firmaları şirketiniz adına telefonlarınızı yanıtlar ve acil durumlarda size hemen bilgi verir. Şirketlerin kurumsal kimliğini pekiştirebilmesinin en kolay yollarından biri gelen çağrıların alanında uzman sekreterya ekibi tarafından cevaplandırılmasıdır.

Toplantı odası kullanımı ise genellikle ay içinde belli zamanlarla sınırlandırılır. Her türlü altyapıyla donatılan toplantı odalarında verimli ve profesyonel görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bu kullanım hakkı da sanal ofis sözleşmesi içinde yer alır.

Kullanıcılarına çok sayıda avantaj sağlayan sanal ofisler ve ortak çalışma alanları hakkında detaylı bilgi alabilir, LeventOfis sanal ofisleriyle prestijli bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir