Nisan Ayına Özel Kampanya!

Yeni Çalışma Kültürü: COWORKING

Yeni Çalışma Kültürü: COWORKING

Sabah 9 akşam 5 zaman çizelgesinde etkin olan ofis alanlarından uzaklaşıp, ofisten çalışma zorunluluğu modasını geride bırakıp, paylaşımlı ofis alanları ile birlikte çalışma kavramına esnek bir yaklaşım getirdik. Artık insanlar freelancer olarak çalışarak, zaman ve mekan algısını kendilerinin yaratmalarının peşindeler. Bu yüzdendir ki, işe gidip gelme saatleri ve bir ofiste oturup verimsiz zaman geçirmek istememeleri coworking kültürünün gelişmesini sağlamıştır.

Günümüz nesillerinin mobil profesyonelleri yalnızca ihtiyaçlarına değil, aynı zamanda topluluk duygusunu tadabilecekleri ve işbirliğini geliştiren paylaşımlı ofis ortamlarını tercih etmektedirler.

Çalışanların, internet çağında yaşadığımız ve nerede olduğumuzla ilgisi olmaksızın kurumsal ofis yapısının ötesine geçmesinin bilinen ve bilinmeyen birkaç nedeni var! Bu yeni çalışma alanları, ortaya çıkan teknolojiler, konum esnekliği, erişim kolaylığı ve etkili iletişim arasında bir denge kurmamıza yardımcı oldu. Yeni çalışma şeklinde; işbirliği kavramı eğlenceli olabilir ve sadece alan ve paradan tasarruf değil aynı zamanda başkalarıyla çok fazla uğraşmadan çalışmak için bir platform görevi görmeye de başladı.

Çok hızlı bir şekilde giderek daha popüler hale gelen ve popülaritelerinin başlıca nedenleri ise  bu ofis yerlerinin tamamen harekete geçiren, insanların kendilerini ve potansiyellerini keşfettiği ve farklı sektördeki kişilerin iş ortaklığı kurmalarına adım atmalarıdır. Özünde, bu işyerleri şirketlerin ve bireylerin ihtiyaçları tarafından tanımlanmaktadır.
Paylaşımlı alanlar şunlara katkıda bulunmaktadır;

  • Üretkenlikte artış
  • Mutluluk ve ilginç çalışma ortamı
  • Rutin süreçleri azaltmak
  • Esneklik ve iş özgürlüğü
  • Farklı ilgi, iş unvanları ve deneyime sahip olanlar ile çalışmak
  • Paha biçilmez destek ve fırsatlar

Yukarıdaki tüm özellikler sıklıkla iyi ve yeni fırsatlar sağlar. Serbest çalışanlar her aradıklarını bir paylaşımlı ofis alanında kolayca bulabilirler. Bu, bu kültürün güzelliğidir. Ve doğal sonuç olarak, çalışanlar aradıkları her şeyi bulmaları için herkese yeterli özgürlük sağlanıyor olmasıdır.
Yalnız çalışmanın yalnızlığını gidermek ve bir alanda çalışan benzer düşünce ve bakış açısındaki esnek çalışanlar topluluğuna katılmak için daha fazla beklemeyin! Levent Ofis’in size en uygun çözümleri için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir