Nisan Ayına Özel Kampanya!

Levent Ofis Toplantı Hizmeti

ofis toplantı odası

İstanbul’un prestiji en yüksek iş yoğunluklu bölgelerinden Levent’te hizmet veren Levent Ofis, seçkin misafirlerine en uygun şartlarda toplantı hizmeti sunuyor. Birçok kurumsal firmanın etkinliklerine network ortamı sunan Levent Ofis iki farklı toplantı odası ile farklı amaçlı etkinlikler için nezih bir ortam sağlıyor. Levent Ofis’te yapacağınız toplantılarda toplantı konunuz dışında her şey için alanında deneyimli kadromuz hizmetinize hazır.

Standart toplantı, u düzen etkinlik, atölye, eğitim, konferans, workshop, panel ve seminer organizasyonları için özel olarak tasarlanan Levent Ofis toplantı odalarında etkinlik katılımcılarının tüm ihtiyaçları organizasyon öncesinde hazırlanıyor. Toplantılarınızda gündeminiz dışında herhangi bir şeyi düşünmenize gerek yok. Çünkü Levent Ofis’te tüm şartlar konforlu bir ortamda etkinliklerinizi gerçekleştirebilmeniz için tasarlandı. Rahat ve ferah ortamında Levent Ofis’te sabah kahvaltısının yanı sıra düzenli olarak sıcak içecekler, kaliteli ikramlar ve çeşitli atıştırmalıklar katılımcılara servis ediliyor.

Kablosuz internet bağlantısı yazıcı ve tarayıcı gibi donanım hizmetleri düzenlediğiniz etkinlik süresince sizin ve diğer katılımcıların kullanımına hazır bulunuyor. Toplantı odalarında vereceğiniz seminerler, eğitimler ya da konferanslarda sunum için projeksiyon kullanabilirsiniz. Beyin fırtınası ya da yuvarlak masa toplantılarında kullanılmak üzere yazı tahtaları da misafirlerin hizmetine sunuluyor.

Firmanızın kurumsal prestiji için etkinliklerinizin yüksek kalite standartlarında düzenlenmesi büyük önem taşıyor. Levent Ofis’te katılımcılarınız için resepsiyon ve lounge hizmetleri de herhangi bir ekstra ücret olmadan veriliyor. Böylece, etkinliğiniz öncesinde de misafirlerinizin en iyi şekilde ağırlanması sağlanıyor.

Levent Ofis’te sizler için özel dizayn edilen iki ayrı toplantı salonunda geniş katılımlı etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Çok sayıda katılımcı için oluşturulan büyük salonlar konferans gibi organizasyonlar için uygun. Yalnızca birkaç kişinin katılacağı küçük çaplı toplantılar için özel tasarlanmış daha küçük toplantı odası da bulunuyor. Toplantı odalarını ihtiyacınıza göre saatlik veya günlük kiralayabilirsiniz.

Levent Ofis yalnızca kaliteli hizmeti ile değil ulaşım kolaylığıyla da toplantılarınızın maksimum verimle yapılması için uygun şartlara sahip.  Metro durağına yalnızca 50 metre uzaklıktaki binaya katılımcıların ulaşımı oldukça kolay gerçekleşir.

Levent Ofis toplantı odası hizmetimizle sizleri de kısa zamanda ağırlamak dileğiyle!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir