Nisan Ayına Özel Kampanya!

Şirketler İçin Yasal Adres

Şirketler İçin Yasal Adres

Günümüzde şirketler için yasal adres göstermek zorunludur. Büyük ölçekli şirketler maddi olarak daha rahat olduklarından genellikle yasal adresleri kendi firma adreslerini göstererek hallederler. Fakat orta ölçekli veya küçük ölçekli firmalar,  yani ofis kurmaya çok fazla ihtiyacı olmayan şirketler için yasal adres hizmeti pek çok şekilde temin edilebilir. Bu sayede şirketler maddi açıdan çok büyük tasarruf etmiş olurlar.

Yasal adres hizmeti nedir?

Son yıllarda ülkemizde ve dünyanın genelinde girişimci sayılarında gözle görülür bir artış yaşanmıştır. Bunun sebebi artık girişimciler için pek çok kolaylaştırıcı hizmet piyasa sunulmuştur. Bunların başında yasal adres hizmeti gelir.

Öncelikle şirket yeni kurulacaksa şirketin çalışma alanının belirlenmesi gerekir ve sonrasında yasal adres alınması gerekir. Yasal adres almak şirketler için zorunlu bir işlemdir; çünkü resmi dairelere bildirilmek üzere bir adres gerekir. Günümüzde bu hizmeti sağlayan birçok firma bulunmaktadır. Bu hizmet sayesinde şirketiniz çok düşük ücretler karşılığında yasal bir adrese sahip olur ve genellikle posta hizmetleri de pakete dâhil olduğundan zaman kaybetmemenizi sağlar.

Sanal ofis paketleri

Yukarıda sadece yasal adres hizmetinden bahsettik; aslında tüm hizmet bununla sınırlı değildir. Yasal adres hizmetinin yanı sıra iletişim ve sekreterlik gibi hizmetlerde kiralayabilirsiniz. Hatta tüm bunların yanı sıra eğer hareketli bir iş temponuz varsa ve müşteriler ile sık sık bir araya gelip sunum yapıyorsanız, bu paketlerin bazılarında toplantı odası hizmeti de bulunmaktadır. Tüm bunlara sanal ofis hizmeti adı verilir. Sanal ofisi kısaca tanımlamak gerekirse; ofis hizmetleriyle zaman kaybetmek istemeyen girişimcilerin belirli ücretler karşılığında ve bazı hizmetler dâhilinde hazır ofis kiralaması diyebiliriz.

Tüm bu saydığımız paketlerin fiyatı içerdiği hizmetlere göre farklılık gösterecektir. Fakat genel olarak aylık 200 ila 1000 lira arası değişen fiyatlara bu hizmetleri kirayabilirsiniz. Sanal ofis kiralamanın avantajları ise şöyledir:

  • Sekreterlik ve iletişim gibi hizmetlerle zaman kaybetmezsiniz.
  • Adresinizi prestijli bir konumda gösterirsiniz.
  • Maddi açıdan ofis kiralamak için yüksek ücretler gerekirken sanal ofis için çok düşük ücretler yeterlidir.
  • Merkezi yerde (genellikle tüm sanal ofisler öyledir) olduğundan dolayı ziyaretçileriniz ulaşımda zorluk yaşamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir