Nisan Ayına Özel Kampanya!

Levent Toplantı Odası

Toplantı Odası Kiralama

Günümüzde çoğu şirket ve freelance çalışan toplantı odası hizmetinden yararlanır. Çalışanlara sayısız avantaj sağlayan toplantı odaları, firmalar tarafından teknik altyapı ile donatılarak görüşmelere uygun hale getirilir. Akıllı çözümler sunan LeventOfis de kiralık toplantı odası hizmeti ile sıklıkla tercih edilir.
LeventOfis hem toplantı öncesinde hem de toplantı sırasında katılımcıların tüm ihtiyaçlarını önceden düşünerek akıllı çözümler sunar. Farklı genişlikteki toplantı odaları toplantıların amacına göre istenilen şekilde düzenlenir. Saatlik ya da günlük kiralayabileceğiniz odalarda en yüksek verimi alabileceğiniz toplantıları düzenleyebilirsiniz.

LeventOfis Toplantı Odası Hizmeti

Farklı genişlikteki toplantı odaları ile profesyonel hizmet veren LeventOfis, katılımcılar için lokasyon avantajı da sunar. İş dünyasının yoğunlaştığı Levent gibi önemli bir lokasyonda faaliyet gösteren LeventOfis, ulaşım ağlarına yakındır. İster saatlik isterseniz de günlük olarak kiralayabileceğiniz toplantı odası hizmeti ile uzun süreli görüşmelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.
Toplantı öncesinde, toplantı sırasında ve sonrasında freelance çalışanlar ve şirketlerin ihtiyaç duyduğu tüm profesyonel hizmet LeventOfis tarafından verilir. Teknik altyapı ile donatılan işlevsel ve rahat toplantı odaları tüm görüşmelerinizin verimli geçmesine yardımcı olur.
LeventOfis, özellikle toplantı sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ekipmanı ve teknik altyapıyı sizin için sağlar. Projeksiyon cihazı, flipchart, LED TV, yaka mikrofonu, ses sistemi, klima, rahat ve konforlu mobilyalar, yazıcı ve tarayıcı ile her yerden çeken yüksek hızlı internet toplantılarınız sırasında kullanabileceğiniz ekipmandır.
Farklı genişlikteki toplantı odalarında ister 2-3 kişilik görüşmelerinizi isterseniz de 10-20 kişilik toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu odalarda eğitim, konferans ve seminer gibi farklı türde toplantılar yapmak da mümkündür. LeventOfis, toplantıların amacına uygun olarak düzenleme yapar. U düzen, kare düzen ya da konferans düzeninde gerçekleştirilen toplantılarda katılımcılar daha rahat iletişim kurar.
Resepsiyon ve lounge hizmetleri de veren LeventOfis ücretsiz ikramda da bulunur. Toplantılarınız sırasında sunulan atıştırmalıklar ile çay ve kahve servisi için hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur.
Levent’te Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan LeventOfis ve akıllı çözümleri ile yalnızca görüşmelerinize odaklanabilirsiniz.

LeventOfis Toplantı Odası Hizmetinden Kimler Faydalanabilir?

LeventOfis toplantı odası kiralama hizmetinden fiziki bir ofise sahip olmayan freelance çalışanlar başta olmak üzere şirketler, avukatlar, yazılımcılar, eğitimciler gibi çok farklı meslek grupları faydalanabilir.
Toplantı odası kurmak özellikle şirketler için oldukça maliyetlidir. Maliyetin yanı sıra her toplantının 3-5 kişi ile yapılmayacağı da göz önünde bulundurulmalıdır. 10-20 kişilik toplantılar için yeterli alanın sağlanamadığı durumlarda LeventOfis’in akıllı çözümlerini tercih edebilirsiniz. Şirketler bu sayede eğitim, workshop, seminer ve konferanslarını da toplantı salonu kullanarak verebilir.
Freelance çalışanların ise zaten toplantı yapabilecekleri fiziki bir alanları yoktur. Müşteri ve ekiplerle yapacakları görüşmelerin kurumsal kimlikleri ile örtüşmesi için kafe ve restoranlar yerine toplantı odalarının tercih edilmesi gerekir. LeventOfis’in profesyonel hizmet verdiği toplantı odalarını tercih ederek hem akıllı çözümlerden yararlanabilir hem de kurumsal imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Toplantı Odası Kiralamanın Avantajları

Saatlik ya da günlük toplantı odası kiralama hizmetinin sağladığı çok sayıda avantaj bulunur:
Toplantı odaları, özellikle şirketler için maliyet açısından büyük avantaj sağlar. Kalabalık grupların da toplantı yapabileceği büyüklükte bir oda için bütçelerin zorlanması gerekebilir. Mobilyalar ve toplantı sırasında kullanılacak ekipman da yine maliyeti artırıcı unsurlardır. Toplantı odası kiralayarak tüm bu maliyetten kurtulabilirsiniz.

  • Toplantı odalarını ister saatlik isterseniz de günlük kiralayabilirsiniz. Bu sayede uzun görüşmelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.
  • Seminer, konferans ve eğitimlerin daha verimli geçebilmesi için toplantı odaları görüşme amacına göre düzenlenir.
  • Toplantı odalarının prestijli lokasyonlarından yararlanabilir, bu noktalara kısa sürede ulaşabilirsiniz.
  • Her türlü teknik altyapı da toplantı odalarında sizi bekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir