Nisan Ayına Özel Kampanya!

Ofisinizi Daha İyi Bir Yer Haline Getirmek İçin Neler Yapabilirsiniz?

Sanal Ofis

Çoğu işletmenin gözünden kaçan veya önemsemediği noktalardan biridir çalışma alanları. İşletmeciler bütçelerinin ve zamanlarının önemli kısmını iş planlarını hazırlamak geçiriyor ve bunu aksiyona çevirmek için kullanıyorlar. Ofis harcamaları ise bütçede gereksiz harcalamalar olarak görülüyorlar. Peki İşletmeler neden böyle düşünüyorlar ?

1-) Çok Pahalı

Eğer kendinize sıfırdan bir ofis kurmak isterseniz astronomik rakamlar ile karşı karşıya gelme ihtimaliniz çok yüksek. Bu parayı daha önemli alanlarda kullanmak startup’ınızın gelişimini daha iyi sağlayacaktır.

2-) Uzun kontratlar

Startup ekosisteminde startuplar çok çabuk şekilde kabuk değiştirebiliyor. Birgün fiziksel bir ofise ihtiyaç duyuluyorken yarın bu gereksiz bir masraf haline gelebilir. Türkiye şartlarında ise bu genelde kabul gören bir yapı olmuyor. Emlakçıya gittiğinizde kontrat süreleri genelde uzun ve bu uzunluğa göre de depozito ücretleri artış gösteriyor. Bu gibi durumlarda sanal ofisler türkiye piyasasında hayat kurtarıcı çözümler olarak göze çarpıyor. Haziran ayında LeventOfis’in sanal ofis kampanyası ile 200 TL gibi bir ücrete resmi adres gösterme imkanınız oluyor ve uzun kontrat süreleride bulunmuyor.

3-) Peki neler yapılabilir?

Eğer fiziki ofis ihtiyacınız var ise; Türkiye piyasasında co-working spaceler giderek artmakta. Bu artış büyük bir çeşitliliği de beraberinde getirdi. Eğer ki ihtiyacınız lüx ve pahalı bir ofisten yana ise size Regus’u tavsiye edebiliriz. Çok uygun fiyatlı ve özel hissedeceğiniz leventofis.com da alternatifler arasında olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir