Nisan Ayına Özel Kampanya!

Eğitim İçin Toplantı Odası Kiralama

Toplantı Odası Hizmeti Nasıl İşler

Şirketler ve freelance çalışanlar tarafından tercih edilen toplantı salonu kiralama, günümüzde giderek yaygınlaşan bir yöntemdir. Genellikle sanal ofis firmaları tarafından sunulan bu hizmet kullanıcılarına sayısız fayda sağlar. Hem maliyeti düşürmesi hem de toplantıların çok daha verimli geçmesi açısından toplantı odaları sıklıkla tercih edilir.

Toplantı odaları yalnızca müşteri ve ekiplerle yapılan görüşmeler için değil farklı amaçlarla da kullanılabilir. Bunlardan biri de eğitimlerdir. Özellikle şirket içi eğitimler ve kurumsal gelişim eğitimleri gibi farklı alanlarda ve konularda verilen eğitimler için toplantı odaları oldukça işlevseldir.

LeventOfis’in eğitimler için uygun oturma düzeninde hazırladığı toplantı salonlarını tercih ederek hem profesyonel hizmetlerden yararlanabilir hem de verimli eğitimler gerçekleştirebilirsiniz.

Kimler Eğitim Salonu Kullanır?

Toplantı odası kiralama hizmeti yalnızca müşterilerle yapılan toplantılar için değil farklı amaçlardaki eğitimler için de tercih edilir. Büyük ve küçük ölçekli kurumsal şirketler başta olmak üzere eğitimciler, koçluk hizmeti verenler, danışmanlar, yazılımcılar, bilişim sektöründe çalışanlar ve daha pek çok meslek grubu eğitimler için kiralık salonları kullanabilir.

Farklı konulardaki eğitimlere uygun olarak düzenlenen toplantı odaları çok daha işlevsel hale getirilir. Özellikle konferans ve seminerlerde katılımcıların motivasyonlarını düşürmemek ve rahat iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla uygun oturma düzenini sağlamak gerekir. Firmalar, bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak eğitim salonlarını doğru oturma düzenleri ile hazırlar. Bu sayede verimli eğitimler gerçekleştirilir.

Eğitimler İçin Toplantı Odası Kiralamanın Avantajları

Farklı meslek grupları ve kurumsal şirketlerin çeşitli konularda verecekleri eğitimler için uygun alanlar yaratılması gerekir. Kiralık eğitim salonu, ihtiyaç duyduğunuz bu alanları profesyonel hizmetler eşliğinde kullanabilmenizi sağlar. Eğitimleriniz için kiralayacağınız toplantı odaları ile çok sayıda avantaj elde edebilirsiniz.

  • Toplantı odalarını farklı alanlardaki eğitimler için kullanabilirsiniz. Kurumsal firmaların çalışanlarına verdiği şirket içi eğitimlerden dijital pazarlamaya, kişisel gelişim eğitimlerinden sosyal medyaya kadar pek çok alanda eğitim işlevsel odalarda verilebilir.
  • Eğitim salonu kiralama hizmeti ile eğitimler sırasında ihtiyaç duyduğunuz tüm donanıma ulaşabilirsiniz. Firmalar, kullanıcıları için teknolojik altyapının yanı sıra konforlu mobilyalar ve uygun fiziki koşulları da sunar. Teknik ekipman içinde projeksiyon, LED TV, yazıcı ve tarayıcı, ses sistemi gibi teknolojik aletler vardır.
  • Bazı eğitimler birkaç kişiye verilirken bazı eğitimler kalabalık gruplarla gerçekleştirilir. Çoğu şirketin fazla kişinin katılım gösterebileceği büyüklükte eğitim salonu yoktur. Farklı genişlikteki eğitim salonlarını değerlendirerek ihtiyaçlarınıza uygun olana karar verebilirsiniz. İster 2-3 kişilik eğitimler isterseniz de 10-20 kişilik eğitimler için uygun genişlikte alanı tercih edebilirsiniz.

LeventOfis Toplantı Odası Hizmeti

LeventOfis toplantı odaları ekibiniz ya da müşterilerinizle yapacağınız görüşmelerin yanı sıra eğitimleriniz için de kullanılabilir. Hem kurumsal şirketlerin hem de eğitmen ve danışman gibi meslek gruplarının tercih ettiği toplantı odaları, farklı alanlardaki eğitimlere uygun hale getirilir.

Toplantı odalarının eğitim için uygun hale getirilmesinde oturma düzeni büyük öneme sahiptir. LeventOfis, eğitimlerin amacı ve katılımcı sayısı doğrultusunda U düzeni, kare düzen ve konferans düzeni gibi farklı oturma düzenlerine göre toplantı odalarını hazırlar. Katılımcılar, uygun oturma düzeni ile rahat iletişim kurarken eğitimler de aynı oranda başarılı olur.

Eğitimlerde ihtiyaç duyulan projeksiyon, Smart LED TV, ses sistemi, yaka mikrofonu, fiber internet gibi teknik ekipman LeventOfis tarafından sağlanır.

LeventOfis, genellikle tüm güne yayılan eğitimlerde katılımcıların motivasyonunu artırmak amacıyla ücretsiz yiyecek ve içecek ikramında da bulunur. Lounch kullanımı da sunularak katılımcıların molalarda, konforlu alanlarda dinlenmesi sağlanır.

İster şirket içi eğitimler, ister sosyal medya eğitimleri, isterseniz de kişisel gelişim eğitimleri için LeventOfis toplantı odalarını tercih edebilir ve akıllı çözümlerden yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir