Nisan Ayına Özel Kampanya!

Paylaşımlı Ofislerin Faydaları

Coworking Space olarak  bilinen ofis alanları yaratıcılığın, dayanışmanın, verimli çalışmanın ve sosyal olmanın ortamıdır. Yeni ofis anlayışı dünyada coworking adı altında ‘işbirliği içinde çalışmak’ farklı sektörlerde, benzer düşünce yapısına sahip insanların birbirinden bağımsız çalışma ortamlarında ve paylaşımlı ortak alanlarda bir arada çalışarak sinerji yaratmalarını amaçlanıyor. Yeni çalışmala alanları yani yeni  trend Coworking!

Coworking Space Alanları Tercih Etmemizin Avantajları

NETWORK , yaratıcı ve üretken bir toplulukla aynı çatı altında çalışarak, bir sonraki ekip arkadaşınızı, sizi işinizde destekleyebilecek bir freelancerı, satış kanalı yaratacak diğer şirketleri ve bir kahve içecek dostları bulmanıza olanak sağlar. Böylelikle sunduğunuz hizmeti daha çok insana tanıtma ve bu sayede daha fazla iş yapma olanağına ulaşılır.

MOTİVASYON , Kahvaltılar, eğitimler, paneller, ikramlar sayesinde mutlu ve yaşayan bir ofis ortamı sunar. Coworking alanlarında çalışırken, aradığınız/danışacağınız insanı bulmak çok daha kolay olacaktır. Hatta kendinize günün belirli bir saatinde beyin fırtınaları yapan bir ekip dahi kurabilirsiniz.

KONFOR VE İLHAM, her bir köşesi  özenle tasarlanmış ergonomik ofislerde uzun süre çalışabilir, dekorasyondaki dokunuşlardan bile ilham alınabilir. İş hayatının farklı sektörlerinden gelen ve değişik işler yapan ya da networkü çok daha geniş insanlarla tanışma, ve onların yaptığı işler hakkında sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinize uygun ekip arkadaşınızı ya da ortağınızı bu tarz alanlarda çalışarak bulmak da mümkün olabilir.Güzel ve modern bir ofis alanı sizin yaratıcı düşünme gücünüzü artıracak, iyi seçilmiş renkler, rahat bir ortam ve motivasyonu kırmayan aydınlatma düzeni ile çok iyi işlere imza atmanızı sağlayacak.

VERİMLİ VE MALİYETSİZ, Hem çalışırken harcadığınız ekstra zamanları da göz önünde bulundurursak, coworking spaceler size odaklı bir şekilde çalışmanız için gereken ortamı sağlayacak, hem de gereksiz harcadığınız zamanları en aza indirerek, zaman yönetiminin sizin elinize geçmesini sağlayacak.

ESNEKLİK, aylık yada yıllık olmak üzere, istenilen uzunlukta ofis kiralama imkanı sağlar. Bu tarz bir çalışma alanı kiralamak elbette ki sizi ekstra maliyetlerden kurtaracaktır. Fakat siz daha fazla üretken olduğunuzda kazanacağınız paralar, işiniz ve kendizinizle ilgili gelişmelere çok daha açık olacak ve kariyerinize doğru yatırımlar yaparak yola devam edeceksiniz.

Ortak yaşam ve çalışma alanları, giderek büyüyen paylaşım ekonomisi  insanlık kültürünü hızla dönüştürüyor.Dünya birilikte yaratan,  tüketen ve paylaşanların daha kolay ve mutlu yaşadığı bir yer haline alıyor. Yeni dünyanın bize kazandırmaya başladığı alışkanlıklardan biri de başkalarıyla ortak çalışma alanlarını paylaşarak hep birlikte öğrenmek, çalışmak ve yaratmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir