Nisan Ayına Özel Kampanya!

Hazır Ofis Kiralama Maliyetleri

Hazır ofis istanbul

Yeni bir işe atılmak istiyorsunuz, kafanızda çok güzel fikirler hayata geçirilmeyi bekliyor fakat büyük bir eksiğiniz var: Kendinize ait bir ofisiniz yok. Bu, gerçekten yolunuza taş koyan bir durum çünkü bir firma oluşturuyorsanız somut bir şeylere ihtiyacınız olacak. Ofis ise bunu size sağlayan, çalışmalarınızı devam ettireceğiniz alandır. Peki, ofis açma maliyetlerinden ve sizi bu maliyetlerden kurtaracak LeventOfis’ten haberiniz var mı?

Ofis kiralama maliyeti

Her şeyden önce yapacağınız iş için yapacağınız harcamalar var ki onları ofis açma maliyetlerinden ayrı tutuyoruz. İş yerinizin iş merkezinde olması önemli bir faktördür. Genişliği gibi diğer detaylarına karar verdikten sonra size uygun lokasyonda uygun bir ofis bulabilmesi için bir emlakçıdan yardım almanız gerekecektir, bu ilk masraf olan emlakçı komisyonunu ortaya çıkarır.

Uygun ofisi bulduktan sonra ofisi kiralamak başlı başına bir masraftır. Belli bir miktar peşinat ödemeniz gerekebilir. Depozito, diğer ekstralar derken nereye gittiğini tam anlayamadan para kaybı yaşamanız söz konusu olabilir. Kaldı ki ofisin içi yeterince yeni değilse tadilat işlemleri için de bir miktar harcama yapabilirsiniz. Ek olarak su, elektrik, doğalgaz gibi kaynak kullanımlarının üzerinize alınması için resmi kurumlara ödeme yapmanız gerekecektir. Sonraki aşamalarda ise faturalarla yine kaynak kullanımına yüksek meblalar ayırmanız gerekebilir.

Ofis açarken yapmak zorunda olduğunuz bir diğer masraf mobilyalardır. Çalışan sayınıza göre değişecek miktarda çalışma masası, koltuk, istenilen sayıda çekmeceli dolap, evrak dolabı almanız gerekenler arasında. Diğer ofis eşyaları ise faks ve fotokopi makinaları, bilgisayar, telefon, kağıt, kalem, dosya, zımba, delgeç, çöp kovası, çay makinesi olarak alınacaklar listesine eklenebilir.

Bütün bu masraflardan öte firmanızın tanıtım ve reklam işleri, kartvizit bastırılması, logo ve web sitesi tasarımı, antetli kağıt gibi diğer detaylara masraf yapmanız gerecektir. Biraz daha ilerisini düşündüğümüzde ise ofise alacağınız bir temizlik elemanı ve onun aylık ödemesi karşımıza çıkacaktır. Peki, masrafların çığ gibi giderek büyüdüğünü fark ettiğimize göre, bundan kurtulmanın yolunu öğrenmeye ne dersiniz?

Levent Ofisten ‘’gel çalış’’ kolaylığı

Ofis açma maliyetlerinden sizi kurtaracak harika bir ofis şekli olan hazır ofis seçeneği, birçok avantaja sahiptir. LeventOfis hizmetlerinden biri olan hazır ofis, maliyetlerinizi azaltmanın yanı sıra size birçok hizmet sunar. Levent ve 4.Levent’te bulunan LeventOfis’in hazır ofislerini tercih ettiğiniz takdirde bu prestijli lokasyonları resmi adresiniz olarak gösterebileceksiniz. Seçeceğiniz pakete göre şekillenen sekreterlik hizmetinden yararlanabilir, kargo, telefon ve mail takibinizi yaptırabilirsiniz. LeventOfis’ten kiralayacağınız herhangi bir hazır ofis içerisinde yazıcı, kilitli dolaplar, yazı tahtası, ofis mobilyaları bulunur. Sıcak içecek ve ikramlar, toplantı odası(süre kısıtlıdır), etkinlikler ve limitsiz internet faydalanabileceğiniz diğer avantajlardır. Siz ofisinizde değilken ziyaretinize gelen müşterileriniz en iyi şekilde karşılanır ve ağırlanır. LeventOfis’in hazır ofis hizmetini kullanacağınıza karar verdikten sonra tek yapmanız gereken tercih ettiğiniz ofisi kiralayıp kişisel eşyalarınızı getirip çalışmak olacaktır. Hazır ofislerde aylık kira ödemeniz haricinde herhangi bir gider için ödeme yapmazsınız. Ofis açmadan önce hazır ofislere göz atarak ofis açılımınızı çok daha düşük bir bütçeyle ve daha az detayla uğraşarak yapın. Ayrıca ofisin şıklığının firmanıza katacağı prestiji göz önünde bulunduracak olursak, LeventOfis’in şık ve yaratıcı dekorlarla döşenmiş ofislerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir